Küschall Champion SL: Gemaakt om te reizen, gebouwd om te presteren

Nieuws

Küschall Champion SL: Gemaakt om te reizen, gebouwd om te presteren

küschall Champion SL

Maak kennis met de gloednieuwe Küschall Champion SL, een stijlvol nieuw Küschall design. Met alle reisvaardige karakteristieken van de originele Champion, maar dan lichter en nog wendbaarder. De nieuwe Champion SL is ontworpen met de rigiditeit van de KSL en biedt optimale gebruikerscontrole en een hoog reactievermogen voor een nog efficiëntere rit.

  • Compact wanneer opgevouwen: De Küschall Champion staat welbekend om robuuste duurzaamheid en het unieke vouwmechanisme van de Champion SL maakt transport en opslag simpel.
  • Uitzonderlijke (rij)prestaties: Superlicht en robuust, we hebben ons gericht op een energie efficiënt ontwerp. Met meer kracht en reactievermogen zorgt de Champion SL voor efficiënt rollen en optimale biomechanica.
  • Geavanceerde technologie: De Champion SL is een zeer veelzijdige actieve rolstoel die speciaal gemaakt is voor optimale prestaties. De hydroforming technologie versterkt het frame op plekken die het nodig hebben en maakt het lichter, sterker en uitzonderlijk stijf.
  • Ontdek nieuwe avonturen: Ontworpen voor een actieve leefstijl, helpt de Champion SL u nieuwe avonturen aan te gaan, passies te volgen en uw wereld te ontgrenzen.

Voor meer informatie over de Küschall Champion SL kunt u terecht op https://kuschall.com/belgie-nl/rolstoelen/champion-sl